Tilmelding til Tidligere arrangementer

Deltager


Deltag 2 for 1?

Anden deltager

Anden deltager betaler kun for forplejning: Aarhus 500 kr. pr. dag. København 300 kr. pr. dag


Betaler
Tidligere arrangementer
DKK
{{calculatePrice({'days': checkoutDates.length, 'place': singleDayWebformValues ? singleDayWebformValues.place : webformValues && webformValues.place })}} DKK
eksl. moms
{{webformValues.place}} {{singleDayWebformValues.place}}
  • {{date}}
kl. 9 - 16

Tidligere arrangementer

Herunder vil du kunne læse om tidligere arrangementer og virksomhedsbesøg vi har afholdt eller været en del af hos Center for Lean.

For at følge med i hvornår vi afholder fremtidige arrangementer og virksomhedsbesøg kan du blive medlem af vores LinkedIn gruppe, hvor vi informerer om hvornår de er og hvordan du kan tilmelde dig og din virksomhed.

Lean hos LEGO

Lean hos Lego

Center for Lean var inviteret en tur til LEGO for at høre om, hvordan man i de seneste 3 år har arbejdet struktureret med Lean-tilgangen Hoshin Kanri i forhold til at nedbryde og operationalisere virksomhedens strategi.

Læs mere

Lean hos Grundfos

Lean hos Grundfos

Center for Lean var blevet inviteret en tur til Grundfos, for at høre om, hvordan man nu siden 1997 har arbejdet med Lean hos Grundfos

Læs mere

Lean hos Skanderborg Kommune

Lean hos Skanderborg kommune

Center for Lean var igen inviteret til virksomhedsbesøg, denne gang gik turen til Skanderborg Kommune, hvor Lean i service og administration stod på agendaen.

Læs mere

Gratis medlemskab, nyeste Lean viden, virksomhedsbesøg m.m

Gør som flere end 500 andre personer og bliv gratis medlem af vores Lean-netværk på LinkedIn