Tilmelding til Konsulentydelser

Deltager


Deltag 2 for 1?

Anden deltager

Anden deltager betaler kun for forplejning: Aarhus 500 kr. pr. dag. København 300 kr. pr. dag


Betaler
Konsulentydelser
DKK
{{calculatePrice({'days': checkoutDates.length, 'place': singleDayWebformValues ? singleDayWebformValues.place : webformValues && webformValues.place })}} DKK
eksl. moms
{{webformValues.place}} {{singleDayWebformValues.place}}
  • {{date}}
kl. 9 - 16

Konsulentydelser

Din strategiske Lean sparringspartner
på din rejse

Center for Lean er meget mere end bare din Lean kursusudbyder. Som noget nyt, tilbyder vi nu også en bred vifte af konsulentydelser.

Vi er din strategiske Lean sparringspartner på jeres rejse, og hjælper jer med at udarbejde jeres implementeringsstrategi, jeres Lean koncept m.m.

Vi har en bred erfaring fra både administrations- og produktionsmiljøer, og kan derfor hurtigt afdække hvilke behov I skal opfylde, før I kan tage det næste skridt på vej mod en Lean kultur.

Ring endelig til os på 4261 6167, og få en uforpligtende snak om hvordan vi lige præcis kan hjælpe dig og din organisation eller send en forespørgelse igennem vores kontaktformular.

Økonomi

Prisen er 15.000 DKK pr. dag. Ved køb af 5 eller flere dage gives der 10% i rabat.

Skræddersyet til jer

Med udgangspunkt i jeres forespørgsel tilrettelægger vi det kommende samarbejdet i henhold til jeres ønsker samt prioriteringer.

Erfarne konsulenter

Vores Lean konsulenter besidder en stor erfaring indenfor alle brancher, hvilket er jeres garanti for et værdiskabende og professionelt samarbejde.

Lean strategi
Lad os lave en bæredygtig Lean strategi sammen

For at sikre den rigtige rejse er Lean strategien afgørende. Vi har mange års erfaring med at udvikle bæredygtige Lean strategier hvor vi både skaber trivsel og effektiviseringsresultater.

Lean koncept
Få lavet et Lean koncept
der passer jer

Lean konceptet er kontekst afhængig og derfor er det vigtigt at udarbejde et Lean koncept der passer til din organisation og hverdag. Vi har en bred erfaring fra alle brancher og funktionsområder.

Lean uddannelser
Vi kan sikre de rigtige kompetencer på de rigtige niveauer igennem inspirerende Lean uddannelser

Vi kan både tilbyde Lean uddannelse på åbne hold og special skræddersyet virksomhedsforløb som passer direkte til jer. Vi gennemfører forløb på alle organisatoriske niveauer og indenfor alle Lean metoderne.

Effektivitetsprojekt
Få ekspert hjælp til at gennemføre effektiviseringsprojekter

Vi har gode erfaringer med at drive og gennemføre effektiviseringsprojekter. Står i over for en kompleks problemstilling som skal løses, er vi den rigtige sparringspartner. Vi tager ansvaret for succesen.

Lean coaching
Lad os sammen skabe excellente medarbejdere gennem coaching forløb

Lean rejsen kan være svær for alle derfor kan coaching være en fabelagtig understøttelse. Coaching forløbet tager udgangspunkt i de enkeltes personers faglighed og personlighed. Vi er erfarne coaches som elsker at arbejde med den menneskelige rejse.

Lean implementering
Lad os være din strategiske og praktiske partner gennem hele implementeringen

Står i og mangler resurser til Lean implementeringen kan vi springe til. Vi kan også fungere som sparringspartner/advisory board for jer. Så tøv ikke med at ringe eller søge hjælp hvis der opstår udfordringer i jeres rejse.

Lean assessment
Få hjælp til at komme videre med Lean gennem en professionel Lean assessment

Et afgørende element for Lean succes er at betragte Lean som et udviklingsforløb. Vi har i den forbindelse erfaret at Lean assessment auditering er af afgørende karakter. Dette giver både ny inspiration samt sikre at i ikke sidder fast.

Hjemtagelse af gevinst
Vi sikrer hjemtagelse af gevinst

Lean skal også skabe forretningsmæssige resultater ellers har Lean ikke sin berettelse. Der skal arbejdes aktivt med at realisere gevinsterne af Lean initiativerne ellers kan værdien forsvinde. Derfor er det afgørende at lave en afrapportering/ gevinstrealiseringspolitik.

Udfyld formularen – og hør mere om jeres muligheder