Tilmelding til Om Center for Lean

Deltager


Deltag 2 for 1?

Anden deltager

Anden deltager betaler kun for forplejning: Aarhus 500 kr. pr. dag. København 300 kr. pr. dag


Betaler
Om Center for Lean
DKK
{{calculatePrice({'days': checkoutDates.length, 'place': singleDayWebformValues ? singleDayWebformValues.place : webformValues && webformValues.place })}} DKK
eksl. moms
{{webformValues.place}} {{singleDayWebformValues.place}}
  • {{date}}
kl. 9 - 16

Om Center for Lean

Vores hovedmål hos Center for Lean, er at udbyde Lean uddannelser og undervisning af høj kvalitet. Alle vores undervisere er erfarne Lean konsulenter, der til dagligt arbejder med optimeringer og forbedringer på alle niveauer i danske organisationer.

Center for Lean Management konsulent Jacob Steendahl Nielsen

Jacob Steendahl
Nielsen

Management konsulent

jacob@centerforlean.dk

Center for Lean Management konsulent Mark Lilliedal

Mark
Lilliedal

Management konsulent

mark@centerforlean.dk

Vores mission

Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at udvikle unikke Lean kompetencer igennem undervisningsforløb fra vores konsulenter, der til dagligt arbejder med implementering af Lean i danske organisationer.

Dine undervisere har stor praktisk erfaring og en dyb teoretisk forståelse for, hvordan alle niveauer i organisationer kan optimeres.

Bag Center for Lean står Howbiz Management Consulting (Howbiz.dk) der igennem de sidste femten år har arbejdet som rådgivere for en lang række af landets mest succesfulde organisationer. Howbiz har altid været og er forsat involveret i forskning, og derfor er det altid den nyeste viden vi videregiver i vores undervisning.

Hvis du ønsker at læse mere om teamet bag centerforlean.dk er du velkommen til at besøge Howbiz.dk, hvor du vil kunne finde endnu flere oplysninger. 

Desuden er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 4261 6167

Gratis medlemskab, nyeste Lean viden, virksomhedsbesøg m.m

Gør som 500 andre personer og bliv gratis medlem af vores Lean-netværk på LinkedIn