Tilmelding til Om Center for Lean

  Deltager


  Deltag 2 for 1?

  Anden deltager

  Anden deltager betaler kun for forplejning: Aarhus 500 kr. pr. dag. København 395 kr. pr. dag


  Betaler
  Om Center for Lean
  DKK
  {{calculatePrice({'days': checkoutDates.length, 'place': singleDayWebformValues ? singleDayWebformValues.place : webformValues && webformValues.place })}} DKK
  eksl. moms
  {{webformValues.place}} {{singleDayWebformValues.place}}
  • {{date}}
  kl. 9 - 16

  Om Center for Lean

  Vores hovedmål hos Center for Lean, er at udbyde Lean uddannelser og undervisning af høj kvalitet. Alle vores undervisere er erfarne Lean konsulenter, der til dagligt arbejder med optimeringer og forbedringer på alle niveauer i danske organisationer.

  Center for Lean Management konsulent Jacob Steendahl Nielsen

  Jacob Steendahl
  Nielsen

  Management konsulent

  jacob@centerforlean.dk

  samer
  al-tamimi

  Management konsulent

  samer@centerforlean.dk

  Vores mission

  Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at udvikle unikke Lean kompetencer igennem undervisningsforløb fra vores konsulenter, der til dagligt arbejder med implementering af Lean i danske organisationer.

  Dine undervisere har stor praktisk erfaring og en dyb teoretisk forståelse for, hvordan alle niveauer i organisationer kan optimeres.

  Bag Center for Lean står Howbiz Management Consulting (Howbiz.dk) der igennem de sidste femten år har arbejdet som rådgivere for en lang række af landets mest succesfulde organisationer. Howbiz har altid været og er forsat involveret i forskning, og derfor er det altid den nyeste viden vi videregiver i vores undervisning.

  Hvis du ønsker at læse mere om teamet bag centerforlean.dk er du velkommen til at besøge Howbiz.dk, hvor du vil kunne finde endnu flere oplysninger. 

  Desuden er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 4261 6167