Tilmelding til Om Center for Lean

Deltager


Deltag 2 for 1?

Anden deltager

Anden deltager betaler kun for forplejning: Aarhus 500 kr. pr. dag. København 300 kr. pr. dag


Betaler
Om Center for Lean
DKK
{{calculatePrice({'days': checkoutDates.length, 'place': singleDayWebformValues ? singleDayWebformValues.place : webformValues && webformValues.place })}} DKK
eksl. moms
{{webformValues.place}} {{singleDayWebformValues.place}}
  • {{date}}
kl. 9 - 16

Om Center for Lean

Center For Lean er etableret med det formål at udbyde undervisning fra erfarne Lean-konsulenter der til dagligt arbejder med implementeringen af effektivitetsprogrammer i danske organisationer.

Jacob Steendahl Nielsen – Management konsulent

Mark Lilliedal – Management konsulent

Pernille Krogh – Management konsulent

Vores mission

Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at tilegne sig unikke kompetencer igennem specialiseret undervisningsforløb fra eksperter der til dagligt arbejder med implementering af effektivitetsprogrammer i danske organisationer.

Dine undervisere vil således besidde stor praktisk indsigt kombineret med en dyb teoretisk forståelse af hvordan organisationer kan effektiviseres.

Bag Center for Lean står Howbiz Management Consulting (Howbiz.dk) der igennem de sidste femten år har arbejdet som rådgivere for en lang række af landets mest succesfulde organisationer. Howbiz har altid været og er forsat involveret
i forskning og heraf sikres den nyeste viden indenfor Lean som videregives i undervisningen.

Således har Howbiz altid været og er forsat involveret i forskning indenfor Lean. Hvis du ønsker at læse mere om teamet bag centerforlean.dk er du velkommen til at besøge Howbiz.dk, hvor du vil kunne finde endnu flere oplysninger. 

Desuden er du også velkommen til at kontakte os på telefon 4261 6167

Gratis medlemskab, nyeste Lean viden, virksomhedsbesøg m.m

Gør som flere end 500 andre personer og bliv gratis medlem af vores Lean-netværk på LinkedIn