Tilmelding til Virksomhedsbesøg hos Scan Studio

  Deltager


  Deltag 2 for 1?

  Anden deltager

  Anden deltager betaler kun for forplejning: Aarhus 500 kr. pr. dag. København 395 kr. pr. dag


  Betaler
  Virksomhedsbesøg hos Scan Studio
  DKK
  {{calculatePrice({'days': checkoutDates.length, 'place': singleDayWebformValues ? singleDayWebformValues.place : webformValues && webformValues.place })}} DKK
  eksl. moms
  {{webformValues.place}} {{singleDayWebformValues.place}}
  • {{date}}
  kl. 9 - 16

  Virksomhedsbesøg hos Scan Studio

  Center for Lean var inviteret til virksomhedsbesøg hos Scan Studio ApS i Middelfart d. 6. februar 2020. Dagens tema var Lean & digitalisering med oplægsholder Martin Due. Martin er Warehouse and Logistics Manager og Lean Konsulent, vi selv har haft fornøjelsen af at uddanne.

  Martin Due viser de besøgende Scan Studios digitale forbedringstavle der har skabt større synlighed.

  Scan Studio leverer butiksindretning

  Scan Studio leverer butiksindretning til individuelle butikker og butikskæder i både Danmark og udlandet. Scan Studio har et velrenommeret navn i butiksindretnings branchen, kendt for kvalitets løsninger og stærkt engagement i kundens behov.

  Øget motivation ved at anvende digitale forbedringstavler

  Martin Due gav os indsigt i, hvordan han har udnyttet de digitale muligheder og koblet det sammen med sit daglige arbejde med Lean. Bl.a. præsenterede Martin os for sin digitale forbedringstavle, der har skabt større synlighed og herved øget motivationen blandt medarbejderne.

  Center for Lean siger tusind tak for denne gang, og vi ser frem til at kunne invitere på et nyt virksomhedsbesøg senere på foråret.

  Martin Due viser de besøgende Scan Studios digitale forbedringstavle der har skabt større synlighed.