Tilmelding til Netværksgruppe

  Deltager


  Deltag 2 for 1?

  Anden deltager

  Anden deltager betaler kun for forplejning: Aarhus 500 kr. pr. dag. København 395 kr. pr. dag


  Betaler
  Netværksgruppe
  DKK
  {{calculatePrice({'days': checkoutDates.length, 'place': singleDayWebformValues ? singleDayWebformValues.place : webformValues && webformValues.place })}} DKK
  eksl. moms
  {{webformValues.place}} {{singleDayWebformValues.place}}
  • {{date}}
  kl. 9 - 16

  Netværksgruppe

  Bliv en del af et inspirerende netværk for Lean interesseret

  Center for Lean tilbyder nu en ekstraordinær mulighed for at deltage i et Lean netværk, som er jeres adgangsbillet til at kunne tilegne jer den nyeste viden indenfor Lean.

  Lean har været i eksponentiel udvikling i Danmark siden 00’erne, men har din Lean viden fulgt med? Som en del af et Lean netværk bliver du mødt af et gruppe Lean interesseret. Her får du blandt andet sparring samt inspiration fra andre medlemmer og mulighed for at dele viden, udveksle erfaringer og skabe stærke relationer med ligesindede i et fortroligt forum.

  Netværksgrupperen vil bestå af kompetente deltager der til hverdag arbejder med Lean og Six Sigma eller ønsker at begynde rejsen. Samarbejdspartner og foredragsholder fra hele landet bringe dig den nyste viden indenfor Leans mange aspekter, og du får muligheden for påvirke agendaen.

  På tværs af brancher, giver netværksgruppen unikke muligheder for at drøfte og finde løsninger på daglige udfordringer. Et af hovedformålene med gruppen er, at medlemmerne kan inspirere hinanden og sparre om udviklingen af LEAN i deres virksomheder. Netværksmøderne vil komme til at foregå i virksomheder hvor vi ville kunne se hvordan der arbejdes med forskellige aspekter af lean og effektivisering.

  Der planlægges 4 årlige møder, med agenda sat efter deltagernes interesse og ønsker.

  Hvilke temaer kan du forvente?

  Temaerne for netværksmøderne spænder bredt og varierer fra gang til gang. De vil dog tage udgangspunkt i de udfordringer som gruppen oplever, så du er rigtigt klædt på til din Lean rejse, lige meget hvor langt du eller din virksomhed har nået.

  Du vil kunne opleve temaer som f.eks.:

  • Digitalisering af Lean metoder
  • AI og Lean Six Sigma
  • Lean Six Sigma og det psykiske arbejdsmiljø
  • Medarbejder træning, oplæring og standarder – TWI
  • Robotteknologi og RPA
  • Lean og industri 4.0
  • Lean innovation
  • Lean og motivation
  • Lean strategi

  Netværksgrupperne vil blive del i to grupper som hver især har fokus på sit geografiske område.

  Lean Øst

  Lean Øst er en netværksgruppe der har til formål at bringe virksomheder, leder, specialister og andre lean interesseret fra Fyn og Jylland.

  Lean vest

  Lean Vest er netværksgruppen der har fokus på Sjælland. Her vil giver vi leder og interesseret fra hele Sjælland den samme unikke mulighed.

  Pris: 5000 kr. pr. år

  Der er begrænsede pladser på holdet, så tilmeld dig hurtigst muligt.

  FØRSTE NETVÆRKSMØDE ER GRATIS!

  UDFYLD FORMULAREN – OG BLIV MEDLEM


   TIDLIGERE ARRANGEMENTER

   Få et smugkig i nogle af vores tidligere arrangementer, og læs mere om de spænede virksomhedsbesøg afholdt af Center for Lean