Kursus i Lean ledelse

ENDAGSKURSUS i Lean ledelse

Lær hvordan du skal agere som Lean Leder

Dette intensive endagskursus giver dig den grundlæggende forståelse for Lean Ledelse som disciplin. Kursets målgruppe er personer der arbejder i produktioner, produktionslignende miljøer, service eller administration.


Lean Ledelse-kurset er organiseret som et endagskursus, der veksler mellem undervisning, diskussion og praktiske øvelser.

Kursets indhold

Du lærer at begå dig i forhold til de fire dimensioner i Lean Ledelse: Manageren - Lederen - Lean Eksperten - Personaleudvikleren. Det vil blive lagt vægt på, at tankegangen går fra evt. silo-tænkning til værdistrøm-ledelse. Kurset vil indeholde øvelser som vil træne dig i at tænke i takt, flow, udbalancering, målstyring og daglig planlægning.

Kursusdag

Kurset fokuserer på en teoretisk indføring i Lean Ledelse og Lean kultur, samt mere praktiske opgaver i forbindelse med egen ledelse. Gennem en række opgaver bliver du i stand til at sætte ord på og definere din egen organisations Lean rejse.På dagen arbejdes der med følgende elementer:


 • Lean behavior – rejsen til excellent lean leadership
 • Lean som kultur – ikke som projekt
 • Forandringsstrategi – hvad og hvornår
 • Indføring i Likers 14 ledelsesprincipper
 • Lær om hvordan der skabes succes med lean ledelse
 • Implementering af lean
 • Introduktion til lean-værktøjskassen
 • Dit udbytte af kurset:

  Efter kurset vil du have nye værktøjer og ny indsigt, der ruster dig til at udøve Lean Ledelse i egen organisation. Du vil have en forståelse for, hvordan du skaber succes med Lean, samt have modtaget konkrete eksempler på, hvordan andre arbejder med lean ledelse.  Skulle du senere have interesse i yderligere uddannelse har du mulighed for at supplere kurset. Du kan således deltage i yderligere fire dages undervisning med fokus på Performance Management, Kaizen, standardiseret arbejde og 5S samt værdistrømsanalyse for derved at blive certificeret som Lean Manager.  Praktiske oplysninger

  Varighed:

  1 dag


  Pris:

  4500 DKK pr. deltager


  Sted:

  København: Aalborg Universitet København, Sydhavnen

  Aarhus: Hotel Marselis


  Tidspunkt:

  Undervisningen foregår fra kl. 9:00 til 16:00.